Rekomandim për Udhëtim midis Telese në Napoli

Koha e leximit: 5 minuta

Përditësuar së fundmi në korrik 20, 2021

Autor: GJUETI ADRIAN

Pikëpamja jonë është emocionet që përcaktojnë udhëtimin me tren: ✈️

Përmbajtja:

  1. Informacione udhëtimi rreth Telese dhe Napolit
  2. Udhëtim nga figurat
  3. Vendndodhja e qytetit Telese
  4. Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Telese Cerreto
  5. Harta e qytetit të Napolit
  6. Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit të Napolit
  7. Harta e rrugës midis Telese dhe Napolit
  8. Informacion i pergjithshem
  9. Rrjeta
Telese

Informacione udhëtimi rreth Telese dhe Napolit

Ne kërkuam në internet për të gjetur mënyrat më të mira për të udhëtuar me trena midis tyre 2 qytetet, Telese, dhe Napoli dhe ne shifrat se mënyra më e mirë është të filloni udhëtimin tuaj me tren është me këto stacione, Telese Cerreto dhe Stacioni Qendror i Napolit.

Të udhëtosh midis Telese dhe Napolit është një përvojë e shkëlqyer, pasi të dy qytetet kanë shfaqje dhe pamje të paharrueshme.

Udhëtim nga figurat
Kostoja me e ulet5,47 €
Kostoja maksimale5,47 €
Diferenca midis trenave të Lartë dhe të Ulët Çmimi0%
Trenat Frekuenca10
Treni i parë04:43
Treni i fundit18:34
Largësia59 km
Koha e vlerësuar e udhëtimitNga 1 orë 13 minuta
Stacioni i nisjesTelese Cerreto
Stacioni i MbërritjesStacioni Qendror i Napolit
Lloji i biletësPDF
Vrapimipo
Klasa e Trenit1st / 2 / Biznesi

Stacioni i trenit Telese Cerreto

Si hapi tjetër, duhet të porosisni një biletë treni për udhëtimin tuaj, kështu që këtu janë disa çmime të mira për të marrë me tren nga stacionet Telese Cerreto, Stacioni Qendror i Napolit:

1. Saveatrain.com
ruajtje
Kompania Save A Train është e vendosur në Hollandë
2. Virail.com
virail
Fillimi i Virail është i vendosur në Hollandë
3. B-europe.com
b-evropa
Fillimi i B-Europe ndodhet në Belgjikë
4. Onlytrain.com
vetem trainim
Vetëm fillimi i trenave është i vendosur në Belgjikë

Telese është një vend i mrekullueshëm për të parë, kështu që ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa të dhëna në lidhje me të, nga të cilat ne jemi mbledhur Tripadvisor

Përshkrim Telese Terme është një qytet italian i 7 748 banorët e provincës së Beneventos në Campania, ndër qytetet kryesore të Luginës së Telesinës.

Vendndodhja e qytetit Telese nga hartat e Google

Pamja e shpendëve nga Stacioni i Trenit Telese Cerreto

Stacioni hekurudhor i Napolit

dhe përveç kësaj për Napolin, përsëri kemi vendosur të marrim nga Wikipedia si faqja e saj më e rëndësishme dhe e besueshme e informacionit në lidhje me gjërat për t'i bërë Napolit në të cilin udhëtoni.

Napoli, një qytet në Italinë e Jugut, ulet në Gjirin e Napolit. Aty pranë është mali Vesuvius, vullkani akoma aktiv që shkatërroi qytetin afër Romakëve Pompei. Që daton në mijëvjeçarin e dytë B.C., Napoli ka art dhe arkitekturë shekullore të rëndësishme. Katedralja e qytetit, katedralen e San Gennaro, është e mbushur me afreske. Monumente të tjera kryesore përfshijnë Pallatin Mbretëror të pasur dhe Castel Nuovo, një kështjellë e shekullit të 13-të.

Harta e qytetit të Napolit nga Google Maps

Pamja e shpendëve nga Stacioni i Trenit i Napolit

Harta e udhëtimit midis Telese në Napoli

Distanca e udhëtimit me tren është 59 km

Faturat e pranuara në Telese janë Euro – €

Monedha e Italisë

Faturat e pranuara në Napoli janë Euro – €

Monedha e Italisë

Fuqia që punon në Telese është 230V

Energjia elektrike që punon në Napoli është 230V

EdukoniTravel Grid për Platformat e Biletave të Trenave

Shikoni rrjetin tonë për Platformat kryesore të Udhëtimit me Trenat Teknologjikë.

Ne i vlerësojmë kandidatët bazuar në shpejtësinë, komente, shfaqje, thjeshtësia, rezultatet dhe faktorë të tjerë pa paragjykime dhe gjithashtu të mbledhura nga përdoruesit, si dhe informacione nga burimet online dhe rrjetet sociale. Së bashku, këto rezultate janë shënuar në Rrjetin ose Grafikun tonë të pronarit, të cilat mund t’i përdorni për të krahasuar opsionet, modernizoni procesin e blerjes, dhe shpejt të identifikojë produktet më të mira.

Prania e Tregut

Kënaqësia

Ne ju vlerësojmë që lexoni faqen tonë të rekomandimeve rreth udhëtimit dhe udhëtimit me tren midis Telese në Napoli, dhe ne shpresojmë që informacioni ynë t'ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj me tren dhe marrjen e vendimeve më të mençura, argëtohuni

GJUETI ADRIAN

Përshëndetje emri im është Adrian, qysh i ri isha eksplorues i shoh kontinentet me pamjen time, Unë tregoj një histori magjepsëse, Besoj se e ke dashur historinë time, mos ngurroni të më dërgoni me email

Ju mund të vendosni informacion këtu për të marrë sugjerime në lidhje me mundësitë e udhëtimit nëpër botë

Bashkohuni në gazetën tonë