Rekomandim Udhëtimi midis Brescia për Portogruaro

Koha e leximit: 5 minuta

Përditësuar së fundmi në korrik 20, 2021

Autor: Valentino SAMUEL

Pikëpamja jonë është emocionet që përcaktojnë udhëtimin me tren: 🚆

Përmbajtja:

 1. Informacione udhëtimi rreth Brescia dhe Portogruaro
 2. Udhëtim nga figurat
 3. Vendndodhja e qytetit Brescia
 4. Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Brescia
 5. Harta e qytetit Portogruaro
 6. Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit Portogruaro Caorle
 7. Harta e rrugës midis Brescia dhe Portogruaro
 8. Informacion i pergjithshem
 9. Rrjeta
Brescia

Informacione udhëtimi rreth Brescia dhe Portogruaro

Ne bëmë google në internet për të gjetur mënyrat më të mira absolute për të shkuar me trena nga këto 2 qytetet, Brescia, dhe Portogruaro dhe kemi vërejtur se mënyra më e lehtë është të filloni udhëtimin tuaj me tren është me këto stacione, Stacioni Brescia dhe Portogruaro Caorle.

Të udhëtosh midis Brescia dhe Portogruaro është një përvojë e mahnitshme, pasi të dy qytetet kanë shfaqje dhe pamje të paharrueshme.

Udhëtim nga figurat
Shuma e poshtme18,93 €
Shuma më e lartë18,93 €
Kursimet ndërmjet trenave Maksimal dhe Minimal0%
Sasia e trenave në ditë89
Treni më i hershëm23:33
Treni i fundit21:18
Largësia241 km
Koha mesatare e udhëtimitNga 2h 32m
Po niset vendndodhjaStacioni Brescia
Mbërritja e vendndodhjesPortogruaro Caorle
Përshkrimi i dokumentitElektronike
Në dispozicion çdo ditë✔️
NiveletSekondi pare

Stacioni hekurudhor Brescia

Si hapi tjetër, duhet të porosisni një biletë për udhëtimin tuaj me tren, kështu që këtu janë disa çmime më të mira për të marrë me tren nga stacionet stacioni Brescia, Portogruaro Caorle:

1. Saveatrain.com
ruajtje
Biznesi Save A Train ndodhet në Hollandë
2. Virail.com
virail
Kompania Virail është e vendosur në Hollandë
3. B-europe.com
b-evropa
Kompania B-Europe është e vendosur në Belgjikë
4. Onlytrain.com
vetem trainim
Vetëm biznesi i trenave ndodhet në Belgjikë

Brescia është një vend i bukur për t’u vizituar, kështu që ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa fakte në lidhje me të, nga të cilat jemi mbledhur Google

PërshkrimiBrescia është një qytet italian i 194 990 banorët, kryeqyteti i provincës me të njëjtin emër në Lombardi. Municipalityshtë komuna e dytë më e madhe në rajon sipas popullsisë, pas Milanos.

Harta e qytetit Brescia nga hartat e Google

Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Brescia

Stacioni hekurudhor Portogruaro Caorle

dhe gjithashtu në lidhje me Portogruaro, përsëri vendosëm të sjellim nga Google si burimi i tij më i saktë dhe i besueshëm i informacionit rreth gjërave për t'i bërë Portogruaro-s ku ju udhëtoni.

Përshkrim Portogruaro është një qytet italian i 24 436 banorët e qytetit metropolitane të Venecias në Veneto. Qyteti është qendra e një zone të formuar nga 11 i zakonshëm, e cila së bashku me zonën Sandonateze përbën të ashtuquajturën Venecia Lindore.

Harta e qytetit Portogruaro nga Google Maps

Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Portogruaro Caorle

Harta e udhëtimit midis Brescia dhe Portogruaro

Distanca e udhëtimit me tren është 241 km

Paratë e përdorura në Brescia janë Euro – €

Monedha e Italisë

Paratë e përdorura në Portogruaro janë Euro – €

Monedha e Italisë

Energjia elektrike që punon në Brescia është 230V

Tensioni që punon në Portogruaro është 230V

EdukoniTravel Grid për Platformat e Biletave të Trenave

Gjeni këtu Rrjeti ynë për zgjidhjet më të mira të udhëtimit me tren teknologjik.

Ne i vlerësojmë kandidatët bazuar në thjeshtësinë, rezultatet, shpejtësia, shfaqje, rishikime dhe faktorë të tjerë pa paragjykime dhe gjithashtu të mbledhura nga përdoruesit, si dhe informacione nga burimet online dhe rrjetet sociale. Së bashku, këto rezultate janë shënuar në Rrjetin ose Grafikun tonë të pronarit, të cilat mund t’i përdorni për të krahasuar opsionet, modernizoni procesin e blerjes, dhe shpejt të identifikojë produktet më të mira.

 • ruajtje
 • virail
 • b-evropa
 • vetem trainim

Prania e Tregut

Kënaqësia

Faleminderit që lexuat në faqen tonë të rekomandimeve për udhëtimet dhe udhëtimet me tren mes Brescia për Portogruaro, dhe ne shpresojmë që informacioni ynë t'ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj me tren dhe marrjen e vendimeve të arsimuara, argëtohuni

Valentino SAMUEL

Përshëndetje emri im është Samuel, që kur isha fëmijë isha një eksplorues E eksploroj globin me pamjen time, Unë tregoj një histori të bukur, Besoj se e ke dashur historinë time, mos ngurroni të më dërgoni me mesazhe

Ju mund të vendosni informacion këtu për të marrë sugjerime në lidhje me mundësitë e udhëtimit nëpër botë

Bashkohuni në gazetën tonë