Rekomandim Udhëtimi midis Taranto për Napoli

Koha e leximit: 5 minuta

Përditësuar së fundmi në korrik 20, 2021

Autor: JONATHAN MCINTOSH

Pikëpamja jonë është emocionet që përcaktojnë udhëtimin me tren: 🏖

Përmbajtja:

  1. Informacione udhëtimi rreth Tarantos dhe Napolit
  2. Udhëtim nga figurat
  3. Vendndodhja e qytetit Taranto
  4. Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Taranto
  5. Harta e qytetit të Napolit
  6. Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit të Napolit
  7. Harta e rrugës midis Tarantos dhe Napolit
  8. Informacion i pergjithshem
  9. Rrjeta
Taranto

Informacione udhëtimi rreth Tarantos dhe Napolit

Ne kërkuam në internet për të gjetur mënyrat më të mira për të udhëtuar me trena midis tyre 2 qytetet, Taranto, dhe Napoli dhe kemi gjetur se mënyra më e mirë është të filloni udhëtimin tuaj me trena me këto stacione, Stacioni Taranto dhe Stacioni Qendror i Napolit.

Të udhëtosh midis Tarantos dhe Napolit është një përvojë e shkëlqyer, pasi të dy qytetet kanë shfaqje dhe pamje të paharrueshme.

Udhëtim nga figurat
Kostoja me e ulet15,67 €
Kostoja maksimale18,72 €
Diferenca midis trenave të Lartë dhe të Ulët Çmimi16.29%
Trenat Frekuenca9
Treni më i hershëm04:27
Treni i fundit17:23
Largësia306 km
Koha e vlerësuar e udhëtimitNga 4 orë 1 minuta
Po niset vendndodhjaStacioni Taranto
Mbërritja e vendndodhjesStacioni Qendror i Napolit
Lloji i biletësPDF
Vrapimipo
Nivelet1st / 2-të

Stacioni i Trenit Taranto

Si hapi tjetër, duhet të porosisni një biletë treni për udhëtimin tuaj, kështu që këtu janë disa çmime të mira për të marrë me tren nga stacionet stacioni Taranto, Stacioni Qendror i Napolit:

1. Saveatrain.com
ruajtje
Fillimi i Save A Train është me qendër në Hollandë
2. Virail.com
virail
Fillimi i Virail ndodhet në Hollandë
3. B-europe.com
b-evropa
Fillimi i B-Europe ndodhet në Belgjikë
4. Onlytrain.com
vetem trainim
Vetëm fillimi i trenave është i vendosur në Belgjikë

Taranto është një vend i mrekullueshëm për të parë kështu që ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa fakte në lidhje me të, nga të cilat ne jemi mbledhur Wikipedia

PërshkrimiTaranto është një qytet italian i 189 149 banorët, kryeqyteti i provincës me të njëjtin emër, në Pulia, është qyteti i tretë më i madh në gadishullin jugor të Italisë, selia e një prej porteve më të rëndësishme tregtare të …

Vendndodhja e qytetit Taranto nga hartat e Google

Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Taranto

Stacioni i trenit i Napolit

dhe përveç kësaj për Napolin, përsëri vendosëm të marrim nga Tripadvisor si faqja e saj më e rëndësishme dhe e besueshme e informacionit në lidhje me gjërat për t'i bërë Napolit për të cilin udhëtoni.

Napoli, një qytet në Italinë e Jugut, ulet në Gjirin e Napolit. Aty pranë është mali Vesuvius, vullkani akoma aktiv që shkatërroi qytetin afër Romakëve Pompei. Që daton në mijëvjeçarin e dytë B.C., Napoli ka art dhe arkitekturë shekullore të rëndësishme. Katedralja e qytetit, katedralen e San Gennaro, është e mbushur me afreske. Monumente të tjera kryesore përfshijnë Pallatin Mbretëror të pasur dhe Castel Nuovo, një kështjellë e shekullit të 13-të.

Vendndodhja e qytetit të Napolit nga Google Maps

Pamja e shpendëve nga Stacioni i Trenit i Napolit

Harta e terrenit midis Taranto në Napoli

Distanca e udhëtimit me tren është 306 km

Monedha e përdorur në Taranto është Euro – €

Monedha e Italisë

Monedha e përdorur në Napoli është Euro – €

Monedha e Italisë

Tensioni që punon në Taranto është 230V

Tensioni që punon në Napoli është 230V

EdukoniTravel Grid për Platformat e Biletave të Trenave

Shikoni rrjetin tonë për Platformat kryesore të Udhëtimit me Trenat Teknologjikë.

Ne i vlerësojmë garuesit bazuar në vlerësimet, thjeshtësia, shpejtësia, rezultatet, performancat dhe faktorë të tjerë pa paragjykime dhe gjithashtu të dhëna nga klientët, si dhe informacione nga burimet online dhe faqet e internetit sociale. Kombinuar, këto rezultate janë shënuar në Rrjetin ose Grafikun tonë të pronarit, të cilat mund t’i përdorni për të ekuilibruar opsionet, të përmirësojë procesin e blerjes, dhe shpejt shikoni zgjidhjet kryesore.

Prania e Tregut

Kënaqësia

Faleminderit që lexuat në faqen tonë të rekomandimeve në lidhje me udhëtimet dhe udhëtimet me tren midis Taranto për Napoli, dhe ne shpresojmë që informacioni ynë t'ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj me tren dhe marrjen e vendimeve të arsimuara, argëtohuni

JONATHAN MCINTOSH

Përshëndetje emri im është Jonathan, Që kur isha fëmijë isha ëndërrimtar, unë udhëtoj nëpër botë me sytë e mi, Unë tregoj një histori të sinqertë dhe të vërtetë, Shpresoj se ju ka pëlqyer shkrimet e mia, mos ngurroni të më kontaktoni

Ju mund të vendosni informacion këtu për të marrë sugjerime në lidhje me mundësitë e udhëtimit nëpër botë

Bashkohuni në gazetën tonë