Препорака за патување помеѓу Римини до Рим 3

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: ЛУИС ДОНОВАН

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 😀

Содржина:

 1. Патни информации за Римини и Рим
 2. Патување по фигурите
 3. Локација на градот Римини
 4. Висок поглед на железничката станица во Римини
 5. Карта на градот Рим
 6. Небесен поглед на железничката станица во Рим Термини
 7. Карта на патот помеѓу Римини и Рим
 8. Генерални информации
 9. Мрежа
Римини

Патни информации за Римини и Рим

Пребарувавме на мрежата за да ги најдеме најдобрите начини да патуваме со возови помеѓу нив 2 градови, Римини, и Рим и ние сметаме дека вистинскиот начин е да започнете патување со воз со овие станици, Централната станица Римини и термини во Рим.

Патувањето помеѓу Римини и Рим е врвно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Патување по фигурите
Крајна количина17,76 €
Највисок износ27,64 €
Заштеди помеѓу максималната и минималната воза35.75%
Количина на возови на ден23
Најраниот воз00:03
Најнов воз21:04
Растојание399 км
Средно време на патувањеОд 3ч 23м
Заминува од локацијатаЦентрална станица Римини
Пристигнување на локацијаРимски термини
Опис на документотЕлектронски
Достапно секој ден✔️
НивоаПрвата секунда

Trainелезничка станица Римини

Како следен чекор, мора да нарачате билет за воз за вашето патување, еве неколку ефтини цени што може да ги добиете со воз од станиците во Централната станица Римини, Римски термини:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Start A Train стартување е со седиште во Холандија
2. Virail.com
вираил
Компанијата Вираил е со седиште во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Компанијата Б-Европа е со седиште во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само бизнис со воз се наоѓа во Белгија

Римини е одличен град за патување, затоа би сакале да споделиме со вас некои податоци за тоа, од кои сме собрани Tripadvisor

Опис Римини е италијански град во 148 490 жители, главен град на истоимената провинција во Емилија-Ромања. Летно одморалиште од меѓународно значење, се наоѓа на ривиерата Ромања и се протега за 15 км по должината на брегот на Горно Јадранско.

Карта на градот Римини од Гугл мапи

Висок поглед на железничката станица во Римини

Romeелезничка станица Рим Термини

и дополнително за Рим, повторно решивме да ја превземеме од Википедија како нејзина далеку најрелевантна и најсигурна страница за информации што треба да му се направат на Рим на кој патувате.

Рим е главен град и специјална комуна на Италија, како и главниот град на регионот Лацио. Градот е голема населба за луѓето скоро три милениуми. Со 2,860,009 жители во 1,285 км², тоа е исто така најнаселена комуна во земјата.

Мапа на градот Рим од „Гугл мапс“

Небесен поглед на железничката станица во Рим Термини

Мапа на патувањето помеѓу Римини до Рим

Вкупното растојание со воз е 399 км

Сметките прифатени во Римини се евра – €

Италија валута

Валутата што се користи во Рим е евро – €

Италија валута

Енергијата што работи во Римини е 230V

Енергијата што работи во Рим е 230V

Едуцирајте Травел Решетка за веб-страници за билети за возови

Пронајдете ја нашата мрежа за врвни решенија за патување со технолошки воз.

Ние ги оценуваме рангирачите врз основа на резултатите, прегледи, едноставност, брзина, перформанси и други фактори без предрасуди, а исто така и форми од клиенти, како и информации од извори на Интернет и социјални платформи. Комбиниран, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги балансирате опциите, подобрување на процесот на купување, и брзо видете ги горните опции.

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Присуство на пазарот

Задоволство

Ние ве цениме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и возување меѓу Римини до Рим, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на патувањето со воз и донесувањето поумни одлуки, забавувај се

ЛУИС ДОНОВАН

Здраво, моето име е Луис, Уште како дете бев сонувач и патував низ светот со свои очи, Јас раскажувам искрена и вистинска приказна, Се надевам дека ви се допадна моето гледиште, слободно контактирај ме

Можете да ставите информации тука за да добивате предлози за опциите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен