Препорака за патување помеѓу Неапол до Монтеварчи

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: ЛЕРОИ ХИЛ

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 🚌

Содржина:

 1. Патни информации за Неапол и Монтеварки
 2. Патување по фигурите
 3. Локација на градот Неапол
 4. Висок поглед на железничката станица во Неапол
 5. Карта на градот Монтеварчи
 6. Небесен поглед на железничката станица во Монтеварчи Терануова
 7. Карта на патот помеѓу Неапол и Монтеварки
 8. Генерални информации
 9. Мрежа

Патни информации за Неапол и Монтеварки

Гуглавме преку Интернет за да ги најдеме апсолутно најдобрите начини да се оди со возови од овие 2 градови, Неапол, и Монтеварчи и забележавме дека најлесниот начин е да започнете патување со воз е со овие станици, Централна станица во Неапол и Монтеварки Терануова.

Патувањето помеѓу Неапол и Монтеварки е неверојатно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Патување по фигурите
Крајна количина25,86 €
Највисок износ25,86 €
Заштеди помеѓу максималната и минималната воза0%
Количина на возови на ден99
Најраниот воз04:45
Најнов воз20:46
Растојание431 км
Средно време на патувањеОд 3ч 15м
Заминува од локацијатаЦентрална станица во Неапол
Пристигнување на локацијаМонтеварчи Терануова
Опис на документотЕлектронски
Достапно секој ден✔️
НивоаПрвата секунда

Napелезничка станица во Неапол

Како следен чекор, мора да нарачате билет за патување со воз, еве неколку најдобри цени што може да ги добиете со воз од станиците Централната станица Неапол, Монтеварчи Терануова:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Start A Train стартување се наоѓа во Холандија
2. Virail.com
вираил
Стартувањето Virail се наоѓа во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Стартапот Б-Европа се наоѓа во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само компанија за обука е со седиште во Белгија

Неапол е одличен град за патување, затоа би сакале да споделиме со вас некои информации за тоа, од кои сме собрани Tripadvisor

Неапол, град во јужна Италија, седи на Неаполскиот залив. Во близина е планината Везув, сè уште активниот вулкан што го уништи блискиот римски град Помпеја. Датираат во 2 милениум п.н.е., Неапол има вековна важна уметност и архитектура. Катедралата во градот, катедралата во Сан nенаро, е исполнет со фрески. Други големи обележја вклучуваат раскошната Кралска палата и Кастел Нуово, замок од 13 век.

Карта на градот Неапол од Гугл мапи

Птичја перспектива на железничката станица во Неапол

Trainелезничка станица Монтеварчи Терануова

и дополнително за Монтеварчи, повторно решивме да ја превземеме од Википедија како нејзина далеку најрелевантна и најсигурна страница за информации што треба да им се направат на Монтевархи до кои патувате.

Опис Монтеварчи е италијански град во 23 880 жители на провинцијата Арецо во Тоскана.

Карта на градот Монтеварчи од „Гугл мапс“

Висок поглед на железничката станица Монтеварчи Терануова

Карта на теренот помеѓу Неапол до Монтеварчи

Вкупното растојание со воз е 431 км

Парите што се користат во Неапол се евра – €

Италија валута

Сметките прифатени во Монтеварши се евра – €

Италија валута

Енергијата што работи во Неапол е 230V

Енергијата што работи во Монтеварчи е 230V

Едуцирајте Травел Решетка за веб-страници за билети за возови

Пронајдете ја нашата мрежа за врвни решенија за патување со технолошки воз.

Ние ги оценуваме кандидатите врз основа на оценките, настапи, прегледи, едноставност, брзина и други фактори без пристрасност и исто така собрани од корисниците, како и информации од интернет извори и социјални мрежи. Заедно, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги споредите опциите, насочете го процесот на купување, и брзо да ги идентификува најдобрите производи.

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Присуство на пазарот

Задоволство

Ви благодариме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и возување меѓу Неапол до Монтеварки, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на вашето патување со воз и донесување образовани одлуки, забавувај се

ЛЕРОИ ХИЛ

Поздрав се викам Лерој, Уште како бебе бев сонувач и го истражував светот со свои очи, Раскажувам прекрасна приказна, Се надевам дека ви се допадна моето гледиште, слободно испратете ми порака

Можете да ставите информации тука за да добивате предлози за опциите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен