Препорака за патување помеѓу Бреша до Портогронуро

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: САМУЕЛ ВАЛЕНТИН

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 🚆

Содржина:

 1. Информации за патување за Бреша и Портограruaro
 2. Патување по фигурите
 3. Локација на градот Бреша
 4. Висок поглед на железничката станица во Бреша
 5. Карта на градот Портогронуро
 6. Небесен поглед на железничката станица Портогронуро Каорле
 7. Карта на патот помеѓу Бреша и Портограruaro
 8. Генерални информации
 9. Мрежа
Бреша

Информации за патување за Бреша и Портограruaro

Гуглавме преку Интернет за да ги најдеме апсолутно најдобрите начини да се оди со возови од овие 2 градови, Бреша, и Portogruaro и забележавме дека најлесниот начин е да започнете патување со воз е со овие станици, Станицата Бреша и Портогратрео Каорле.

Патувањето помеѓу Бреша и Портогроруто е неверојатно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Патување по фигурите
Крајна количина18,93 €
Највисок износ18,93 €
Заштеди помеѓу максималната и минималната воза0%
Количина на возови на ден89
Најраниот воз23:33
Најнов воз21:18
Растојание241 км
Средно време на патувањеОд 2ч 32м
Заминува од локацијатаСтаница Бреша
Пристигнување на локацијаPortogruaro Caorle
Опис на документотЕлектронски
Достапно секој ден✔️
НивоаПрвата секунда

Railелезничка станица Бреша

Како следен чекор, мора да нарачате билет за патување со воз, еве неколку најдобри цени што може да ги добиете со воз од станиците Бреша станица, Portogruaro Caorle:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Бизнисот Save A Train се наоѓа во Холандија
2. Virail.com
вираил
Компанијата Вираил е со седиште во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Компанијата Б-Европа е со седиште во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само бизнис со воз се наоѓа во Белгија

Бреша е прекрасно место за посета, затоа би сакале да споделиме со вас неколку факти за тоа, од кои сме собрани Гугл

ОписБреша е италијански град во 194 990 жители, главен град на истоимената провинција во Ломбардија. Таа е втора по големина општина во регионот според бројот на жители, по Милан.

Карта на градот Бреша од Гугл мапи

Висок поглед на железничката станица во Бреша

Railелезничка станица Portogruaro Caorle

и исто така за Portogruaro, повторно решивме да донесеме од Гугл како веројатно најточен и најсигурен извор на информации за тоа што треба да му се направи на Портогронурото до кое патувате.

Опис Портогронуро е италијански град во 24 436 жители на митрополитот град Венеција во Венето. Градот е центар на област формирана од 11 заеднички, што заедно со областа Сандонате ја сочинува таканаречената Источна Венеција.

Мапа на градот Портогронуро од „Мапи на Google“

Висок поглед на железничката станица Портогронуро Каорле

Мапа на патувањето помеѓу Бреша и Портогронуро

Патно растојание со воз е 241 км

Парите што се користат во Бреша се евра – €

Италија валута

Парите што се користат во Портогронуро се евра – €

Италија валута

Електричната енергија што работи во Бреша е 230V

Напонот што работи во Портогронуро е 230V

ЕдуцирајTravel Grid за платформи за билети за воз

Пронајдете ја нашата мрежа за врвни решенија за патување со технолошки воз.

Ние ги оценуваме кандидатите врз основа на едноставност, резултати, брзина, настапи, прегледи и други фактори без пристрасност и исто така собрани од корисниците, како и информации од интернет извори и социјални мрежи. Заедно, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги споредите опциите, насочете го процесот на купување, и брзо да ги идентификува најдобрите производи.

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Присуство на пазарот

Задоволство

Ви благодариме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и патување со воз помеѓу Бреша до Портогрону, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на вашето патување со воз и донесување образовани одлуки, забавувај се

САМУЕЛ ВАЛЕНТИН

Поздрав се викам Самуил, бидејќи бев бебе, истражувач го истражував светот со свој поглед, Раскажувам прекрасна приказна, Верувам дека си ја сакал мојата приказна, слободно испратете ми порака

Можете да ставите информации тука за да добивате предлози за опциите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен