Препорака за патување помеѓу Вараце до Genенова

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: БЕСТ СЛОБОДЕН

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 🌇

Содржина:

 1. Патни информации за Вараце и Genенова
 2. Експедиција според деталите
 3. Локација на градот Вараце
 4. Висок поглед на железничката станица Вараце
 5. Карта на градот Genенова
 6. Небесен поглед на железничката станица во Genенова Брињоле
 7. Карта на патот помеѓу Вараце и Genенова
 8. Генерални информации
 9. Мрежа
Вараце

Патни информации за Вараце и Genенова

Пребарувавме на мрежата за да ги најдеме најдобрите начини да патуваме со возови помеѓу нив 2 градови, Вараце, и Genенова и ние сметаме дека вистинскиот начин е да започнете патување со воз со овие станици, Станица Вараце и Genенова Брињоле.

Патувањето помеѓу Вараце и Genенова е врвно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Експедиција според деталите
Крајна количина4,41 €
Највисок износ4,41 €
Заштеди помеѓу максималната и минималната воза0%
Количина на возови на ден33
Најраниот воз03:54
Најнов воз20:46
Растојание39 км
Средно време на патувањеОд 46м
Заминува од локацијатаСтаница Вараце
Пристигнување на локацијаOaенова Брињол
Опис на документотЕлектронски
Достапно секој ден✔️
НивоаПрвата секунда

Trainелезничка станица Вараце

Како следен чекор, мора да нарачате билет за воз за вашето патување, еве неколку ефтини цени што може да ги добиете со воз од станиците Вараце станица, Oaенова Брињол:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Бизнисот Save A Train се наоѓа во Холандија
2. Virail.com
вираил
Компанијата Вираил е со седиште во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Стартапот Б-Европа се наоѓа во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само компанија за обука е со седиште во Белгија

Вараце е прекрасно место за гледање, затоа би сакале да споделиме со вас неколку факти за тоа, од кои се собравме Википедија

Опис Вараце е италијански град во 12 953 жители на покраината Савона во Лигурија.

Локација на градот Вараце од Гугл мапи

Птичји поглед на железничката станица Вараце

Trainелезничка станица Genенова Брињоле

и дополнително за Genенова, повторно решивме да земеме од Tripadvisor како далеку најрелевантна и најсигурна страница за информации што треба да и се направат на oaенова на која патувате.

Genенова (Genенова) е пристанишен град и главен град на северозападниот дел на Италија, регионот Лигурија. Познато е по својата централна улога во поморската трговија низ многу векови. Во стариот град се наоѓа романескната катедрала Сан Лоренцо, со својата црно-бела лента фасада и фрескоживописот. Тесните ленти се отвораат на монументалните плоштади како Пјаца де Ферари, место на иконска бронзена фонтана и оперска куќа Театро Карло Фелице.

Локација на градот Genенова од „Мапи на Google“

Птичји поглед на железничката станица во Genенова Брињоле

Карта на патот помеѓу Вараце и Genенова

Вкупното растојание со воз е 39 км

Валутата што се користи во Вараце е евро – €

Италија валута

Сметките прифатени во oaенова се евра – €

Италија валута

Електричната енергија што работи во Вараце е 230V

Напонот што работи во oaенова е 230V

Едуцирајте Травел Решетка за веб-страници за билети за возови

Проверете ја нашата мрежа за врвните платформи за патување со технолошки воз.

Ние ги оценуваме рангирачите врз основа на резултатите, едноставност, прегледи, брзина, перформанси и други фактори без предрасуди, а исто така и форми од клиенти, како и информации од интернет извори и социјални веб-страници. Комбиниран, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги балансирате опциите, подобрување на процесот на купување, и брзо видете ги врвните решенија.

Присуство на пазарот

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Задоволство

Ние ве цениме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и возување меѓу Вараце до Genенова, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на патувањето со воз и донесувањето поумни одлуки, забавувај се

БЕСТ СЛОБОДЕН

Здраво, моето име е Бред, уште од мала бев истражувач, ги гледам континентите со свој поглед, Јас раскажувам фасцинантна приказна, Верувам дека си ја сакал мојата приказна, слободно испратете ми е-пошта

Можете да ставите информации тука за да добивате предлози за опциите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен