Препорака за патување помеѓу Неапол до Телесе

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: ПОМАЛКИ ФИМЕРИ

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 🚆

Содржина:

  1. Патни информации за Неапол и Телесе
  2. Патувајте по броеви
  3. Локација на градот Неапол
  4. Висок поглед на железничката станица во Неапол
  5. Карта на градот Телесе
  6. Небесен поглед на железничката станица Телесе Серето
  7. Карта на патот помеѓу Неапол и Телесе
  8. Генерални информации
  9. Мрежа

Патни информации за Неапол и Телесе

Пребарувавме на Интернет за да ги најдеме најдобрите начини да патуваме со возови помеѓу нив 2 градови, Неапол, и Telese и ние сметаме дека најдобриот начин е да започнете патување со воз со овие станици, Централна станица во Неапол и Телесе Серето.

Патувањето помеѓу Неапол и Телесе е врвно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Патувајте по броеви
Изработка на база5,45 €
Највисока цена5,45 €
Заштеди помеѓу максималната и минималната воза0%
Количина на возови на ден9
Утрински воз04:50
Вечер воз18:42
Растојание55 км
Стандардно време на патувањеОд 1ч 11м
Заминува местоЦентрална станица во Неапол
Пристигнување МестоТелесе Серето
Опис на документотМобилен
Достапно секој ден✔️
ГрупирањеПрвата секунда

Railелезничка станица во Неапол

Како следен чекор, мора да нарачате билет за воз за вашето патување, еве неколку добри цени што можете да ги добиете со воз од станиците во Централната станица Неапол, Телесе Серето:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Бизнисот Save A Train се наоѓа во Холандија
2. Virail.com
вираил
Стартувањето Virail се наоѓа во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Стартапот Б-Европа се наоѓа во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само стартување со воз е со седиште во Белгија

Неапол е прекрасно место за гледање, затоа би сакале да споделиме со вас некои податоци за тоа, од кои сме собрани Tripadvisor

Неапол, град во јужна Италија, седи на Неаполскиот залив. Во близина е планината Везув, сè уште активниот вулкан што го уништи блискиот римски град Помпеја. Датираат во 2 милениум п.н.е., Неапол има вековна важна уметност и архитектура. Катедралата во градот, катедралата во Сан nенаро, е исполнет со фрески. Други големи обележја вклучуваат раскошната Кралска палата и Кастел Нуово, замок од 13 век.

Локација на градот Неапол од Гугл мапи

Висок поглед на железничката станица во Неапол

Trainелезничка станица Телесе Серето

и дополнително за Телесе, повторно решивме да земеме од Tripadvisor како далеку најрелевантна и најсигурна страница за информации што треба да и се направат на Telese на која патувате.

Опис Телесе Терме е италијански град во 7 748 жители на провинцијата Беневенто во Кампанија, меѓу главните градови на долината Телесина.

Мапа на градот Телесе од „Гугл мапс“

Птичја перспектива на железничката станица Телесе Серето

Карта на патот помеѓу Неапол и Телесе

Патно растојание со воз е 55 км

Сметките прифатени во Неапол се евра – €

Италија валута

Парите прифатени во Телесе се евра – €

Италија валута

Напонот што работи во Неапол е 230V

Енергијата што работи во Телесе е 230V

ЕдуцирајTravel Grid за платформи за билети за воз

Пронајдете ја нашата мрежа за врвни веб-страници за патувања со технолошки воз.

Ние ги оценуваме изгледите засновани на едноставност, резултати, настапи, прегледи, брзина и други фактори без пристрасност и исто така собрани податоци од корисниците, како и информации од извори на Интернет и социјални платформи. Заедно, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги споредите опциите, насочете го процесот на купување, и брзо да ги идентификувате најдобрите опции.

Присуство на пазарот

Задоволство

Ви благодариме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и патување со воз помеѓу Неапол до Телесе, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на вашето патување со воз и донесување образовани одлуки, забавувај се

ПОМАЛКИ ФИМЕРИ

Здраво, моето име е Лестер, Уште како дете бев мечтател патував по светот со свои очи, Јас раскажувам искрена и вистинска приказна, Се надевам дека ми се допадна моето пишување, слободно контактирај ме

Може да се регистрирате тука за да добивате статии за блогови за можностите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен