Препорака за патување помеѓу Монца до Милано

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: IMИМИ ГЛАВЕР

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 🌅

Содржина:

 1. Патни информации за Монца и Милано
 2. Експедиција според деталите
 3. Локација на градот Монца
 4. Висок поглед на железничката станица во Монца
 5. Карта на градот Милано
 6. Небесен поглед на железничката станица во Милано
 7. Карта на патот помеѓу Монца и Милано
 8. Генерални информации
 9. Мрежа
Монца

Патни информации за Монца и Милано

Пребарувавме на Интернет за да ги најдеме најдобрите начини да патуваме со возови помеѓу нив 2 градови, Монца, и Милано и откривме дека најдобриот начин е да започнете патување со воз е со овие станици, Станица Монца и централна станица Милано.

Патувањето помеѓу Монца и Милано е врвно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Експедиција според деталите
Минимална цена11,01 €
Максимална цена11,01 €
Разлика помеѓу високи и ниски возови Цена0%
Возови Фреквенција45
Прв воз23:09
Последен воз21:50
Растојание15 км
Просечно време на патувањеОд 10м
Поаѓање станицаСтаница Монца
Пристигнување станицаМиланската централна станица
Тип на билетЕ-билет
ТрчањеДа
Час за обука1ул / 2-ри

Trainелезничка станица Монца

Како следен чекор, мора да нарачате билет за воз за вашето патување, еве неколку добри цени што можете да ги добиете со воз од станиците во станицата Монца, Миланската централна станица:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Компанијата Save A Train е со седиште во Холандија
2. Virail.com
вираил
Компанијата Вираил е со седиште во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Стартапот Б-Европа се наоѓа во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само бизнис со воз се наоѓа во Белгија

Монца е прекрасно место за гледање, затоа би сакале да споделиме со вас неколку факти за тоа, од кои се собравме Гугл

Опис Монца е италијански град во 123 927 жители, главен град на провинцијата Монца и Бријанза во Ломбардија и центар на една од најпродуктивните области во Европа. Познато е по присуството на националната тркачка патека, каде се одржува Гран при на Италијанската Формула 1.

Карта на градот Монца од Гугл мапи

Небесен поглед на железничката станица во Монца

Milanелезничка станица во Милано

и дополнително за Милан, повторно решивме да го земеме од Tripadvisor како негова далеку најрелевантна и најсигурна страница за информации што треба да му се направат на Милано за кое патувате.

Милан, метропола во регионот на северна Ломбардија во Италија, е глобална престолнина на модата и дизајнот. Дом на националната берза, тоа е финансиски центар познат и по своите врвни ресторани и продавници. Готската катедрала Дуомо ди Милано и манастирот Санта Марија деле Граци, домување на муралот на Леонардо да Винчи „Последната вечера,”Сведочат за вековната уметност и култура.

Мапа на градот Милано од „Гугл мапс“

Небесен поглед на железничката станица во Милано

Карта на теренот помеѓу Монца до Милано

Патно растојание со воз е 15 км

Валутата што се користи во Монца е евро – €

Италија валута

Парите прифатени во Милано се евра – €

Италија валута

Електричната енергија што работи во Монца е 230V

Енергијата што работи во Милано е 230V

ЕдуцирајTravel Grid за платформи за билети за воз

Проверете ја нашата мрежа за врвните платформи за патување со технолошки воз.

Ние ги оценуваме рангирачите врз основа на перформансите, прегледи, резултати, едноставност, брзина и други фактори без предрасуди и исто така форми од клиенти, како и информации од извори на Интернет и социјални платформи. Комбиниран, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги балансирате опциите, подобрување на процесот на купување, и брзо видете ги горните опции.

Присуство на пазарот

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Задоволство

Ви благодариме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и возување меѓу Монца до Милано, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на вашето патување со воз и донесување образовани одлуки, забавувај се

IMИМИ ГЛАВЕР

Здраво, јас се викам myими, Уште како дете бев сонувач и патував низ светот со свои очи, Јас раскажувам искрена и вистинска приказна, Се надевам дека ви се допадна моето гледиште, слободно контактирај ме

Може да се регистрирате тука за да добивате написи за блогови за идеи за патувања низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен