Rekomandim Udhëtimi midis Brindizit për në Monopoli

Koha e leximit: 5 minuta

Përditësuar së fundmi në korrik 20, 2021

Autor: RONNIE BARNES

Pikëpamja jonë është emocionet që përcaktojnë udhëtimin me tren: 🌇

Përmbajtja:

 1. Informacione udhëtimi rreth Brindizit dhe Monopolit
 2. Udhëtim sipas detajeve
 3. Vendndodhja e qytetit Brindisi
 4. Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Brindisi
 5. Harta e qytetit Monopoli
 6. Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit Monopoli
 7. Harta e rrugës midis Brindizit dhe Monopolit
 8. Informacion i pergjithshem
 9. Rrjeta
Brindisi

Informacione udhëtimi rreth Brindizit dhe Monopolit

Ne bëmë google në internet për të gjetur mënyrat më të mira absolute për të shkuar me trena nga këto 2 qytetet, Brindisi, dhe Monopoli dhe kemi vërejtur se mënyra më e lehtë është të filloni udhëtimin tuaj me tren është me këto stacione, Stacioni Brindisi dhe Monopoli.

Të udhëtosh mes Brindizit dhe Monopolit është një përvojë e mahnitshme, pasi të dy qytetet kanë shfaqje dhe pamje të paharrueshme.

Udhëtim sipas detajeve
Kostoja me e ulet6,29 €
Kostoja maksimale6,29 €
Diferenca midis trenave të Lartë dhe të Ulët Çmimi0%
Trenat Frekuenca29
Treni i parë03:00
Treni i fundit20:42
Largësia70 km
Koha e vlerësuar e udhëtimitNga 33m
Stacioni i nisjesBrindisi
Stacioni i MbërritjesStacioni Monopoli
Lloji i biletësPDF
Vrapimipo
Klasa e Trenit1st / 2-të

Stacioni i Trenit Brindisi

Si hapi tjetër, duhet të porosisni një biletë për udhëtimin tuaj me tren, kështu që këtu janë disa çmime më të mira për të marrë me tren nga stacionet Brindisi, Stacioni Monopoli:

1. Saveatrain.com
ruajtje
Biznesi Save A Train ndodhet në Hollandë
2. Virail.com
virail
Biznesi Virail ndodhet në Hollandë
3. B-europe.com
b-evropa
Fillimi i B-Europe është i vendosur në Belgjikë
4. Onlytrain.com
vetem trainim
Vetëm fillimi i trenave është i vendosur në Belgjikë

Brindisi është një vend i mrekullueshëm për të parë, kështu që ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa fakte në lidhje me të, nga të cilat jemi mbledhur Google

Përshkrim Brindisi është një qytet port i Pulianit në Adriatik. Guri i kuq Alfonsino Castle qëndron në një ishull në hyrje të portit. Monumenti imponues i Marinarit të Italisë në gur gëlqeror në formën e timonit ofron pamje nga deti dhe qyteti. Në anën tjetër të portit, Kalaja Swabian daton në shekullin e 13-të. Në majë të Shkallës Virgjiliane, në vend të kësaj, bien në sy kolonat romake,

Vendndodhja e qytetit Brindisi nga hartat e Google

Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit Brindisi

Stacioni hekurudhor Monopoli

dhe përveç kësaj për Monopolin, përsëri kemi vendosur të marrim nga Wikipedia si faqja e saj më e rëndësishme dhe e besueshme e informacionit në lidhje me gjërat për t'i bërë Monopolit në të cilin udhëtoni.

Përshkrim Monopoli është një qytet italian i 48 792 banorët e qytetit metropolitane të Barit, në Pulia.
Monopoli përfaqëson, në Adriatik, një nga portet më aktive dhe më të populluara në rajon.

Vendndodhja e qytetit Monopoli nga Google Maps

Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Monopoli

Harta e rrugës midis Brindizit dhe Monopolit

Distanca e udhëtimit me tren është 70 km

Monedha e përdorur në Brindisi është Euro – €

Monedha e Italisë

Faturat e pranuara në Monopoli janë Euro – €

Monedha e Italisë

Fuqia që punon në Brindisi është 230V

Fuqia që punon në Monopoli është 230V

EdukoniTravel Grid për faqet e internetit të biletave të trenave

Shikoni rrjetin tonë për Platformat kryesore të Udhëtimit me Trenat Teknologjikë.

Ne i vlerësojmë perspektivat bazuar në thjeshtësinë, komente, shpejtësia, rezultatet, performancat dhe faktorë të tjerë pa paragjykime dhe gjithashtu mbledhën të dhëna nga përdoruesit, si dhe informacione nga burime online dhe platforma sociale. Së bashku, këto rezultate janë shënuar në Rrjetin ose Grafikun tonë të pronarit, të cilat mund t’i përdorni për të krahasuar opsionet, modernizoni procesin e blerjes, dhe identifikoni shpejt opsionet më të mira.

 • ruajtje
 • virail
 • b-evropa
 • vetem trainim

Prania e Tregut

Kënaqësia

Faleminderit që lexuat në faqen tonë të rekomandimeve për udhëtimet dhe udhëtimet me tren mes Brindizit për në Monopoli, dhe ne shpresojmë që informacioni ynë t'ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj me tren dhe marrjen e vendimeve të arsimuara, argëtohuni

RONNIE BARNES

Përshëndetje emri im është Ronnie, qysh i ri isha ndryshe i shoh kontinentet me pamjen time, Unë tregoj një histori magjepsëse, Besoj se i ke dashur fjalët dhe fotografitë e mia, mos ngurroni të më dërgoni me email

Ju mund të regjistroheni këtu për të marrë artikuj në blog në lidhje me mundësitë e udhëtimit nëpër botë

Bashkohuni në gazetën tonë