Препорака за патување помеѓу Фонди до Рим

Време на читање: 5 минути

Последно ажурирање на јули 20, 2021

Автор: АЛАН Даниел

Според наше мислење се емоциите што го дефинираат патувањето со воз: 😀

Содржина:

 1. Патни информации за Фонди и Рим
 2. Експедиција според деталите
 3. Локација на градот Фонди
 4. Висок поглед на железничката станица Фонди Сперлонга
 5. Карта на градот Рим
 6. Небесен поглед на железничката станица во Рим Термини
 7. Карта на патот помеѓу Фонди и Рим
 8. Генерални информации
 9. Мрежа
Средства

Патни информации за Фонди и Рим

Пребарувавме на мрежата за да ги најдеме најдобрите начини да патуваме со возови помеѓу нив 2 градови, Средства, и Рим и ние сметаме дека вистинскиот начин е да започнете патување со воз со овие станици, Фонди Сперлонга и Римските термини.

Патувањето помеѓу Фонди и Рим е врвно искуство, бидејќи двата града имаат незаборавни ревијални места и знаменитости.

Експедиција според деталите
Минимална цена7,34 €
Максимална цена7,34 €
Разлика помеѓу високи и ниски возови Цена0%
Возови Фреквенција28
Прв воз03:25
Последен воз21:23
Растојание150 км
Просечно време на патувањеОд 1ч 11м
Поаѓање станицаСперлонга средства
Пристигнување станицаРимски термини
Тип на билетЕ-билет
ТрчањеДа
Час за обука1ул / 2-ри / деловно работење

Средства од железничката станица Сперлонга

Како следен чекор, мора да нарачате билет за воз за вашето патување, еве неколку ефтини цени што може да ги добиете со воз од станиците Фонди Сперлонга, Римски термини:

1. Saveatrain.com
заштеда на мозоци
Компанијата Save A Train е со седиште во Холандија
2. Virail.com
вираил
Компанијата Вираил е со седиште во Холандија
3. Б- европа.com
б-европа
Стартапот Б-Европа се наоѓа во Белгија
4. Onlytrain.com
само тренинг
Само компанија за обука е со седиште во Белгија

Фонди е одличен град за патување, затоа би сакале да споделиме со вас некои податоци за тоа, од кои сме собрани Tripadvisor

Опис Фонди е италијанска општина во 39 123 жители на провинцијата Латина во Лацио.

Карта на градот Фонди од Гугл мапи

Небесен поглед на железничката станица Фонди Сперлонга

Romeелезничка станица во Рим Термини

а исто така и за Рим, повторно решивме да донесеме од Google како веројатно најточен и најсигурен извор на информации за тоа што треба да му се направи на Рим во кој патувате.

Рим е главен град и специјална комуна на Италија, како и главниот град на регионот Лацио. Градот е голема населба за луѓето скоро три милениуми. Со 2,860,009 жители во 1,285 км², тоа е исто така најнаселена комуна во земјата.

Мапа на градот Рим од „Гугл мапс“

Птичја перспектива на железничката станица во Рим Термини

Карта на патот помеѓу Фонди и Рим

Вкупното растојание со воз е 150 км

Парите што се користат во Фонди се евра – €

Италија валута

Парите прифатени во Рим се евра – €

Италија валута

Електричната енергија што работи во Фонди е 230V

Енергијата што работи во Рим е 230V

Едуцирајте Травел Решетка за веб-страници за билети за возови

Проверете ја нашата мрежа за врвните веб-страници за патувања со технолошки воз.

Ние ги оценуваме рангирачите врз основа на едноставноста, резултати, брзина, настапи, прегледи и други фактори без предрасуди и исто така форми од клиенти, како и информации од извори на Интернет и социјални платформи. Комбиниран, овие резултати се мапираат на нашата комерцијална мрежа или графикон, што можете да го користите за да ги балансирате опциите, подобрување на процесот на купување, и брзо видете ги горните опции.

Присуство на пазарот

 • заштеда на мозоци
 • вираил
 • б-европа
 • само тренинг

Задоволство

Ние ве цениме што ја прочитавте нашата страница за препораки за патување и возување меѓу Фонди до Рим, и се надеваме дека нашите информации ќе ви помогнат во планирањето на патувањето со воз и донесувањето поумни одлуки, забавувај се

АЛАН Даниел

Здраво, јас се викам Алан, Уште како дете бев мечтател патував по светот со свои очи, Јас раскажувам искрена и вистинска приказна, Се надевам дека ми се допадна моето пишување, слободно контактирај ме

Може да се регистрирате тука за да добивате статии за блогови за можностите за патување низ целиот свет

Придружете се на нашиот билтен