Rekomandim udhëtimi midis Livorno për Cecina

Koha e leximit: 5 minuta

Përditësuar së fundmi në korrik 20, 2021

Autor: ALVIN BARTON

Pikëpamja jonë është emocionet që përcaktojnë udhëtimin me tren: 🏖

Përmbajtja:

  1. Informacione udhëtimi rreth Livorno dhe Cecina
  2. Udhëtim nga figurat
  3. Vendndodhja e qytetit të Livorno
  4. Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Livorno
  5. Harta e qytetit të Cecina
  6. Pamje nga qielli i Stacionit të Trenit Cecina
  7. Harta e rrugës midis Livorno dhe Cecina
  8. Informacion i pergjithshem
  9. Rrjeta
Livorno

Informacione udhëtimi rreth Livorno dhe Cecina

Ne kërkuam në ueb për të gjetur mënyrat më të mira për të udhëtuar me trena midis tyre 2 qytetet, Livorno, dhe Cecina dhe ne shifrat se mënyra e duhur është të filloni udhëtimin tuaj me tren është me këto stacione, Stacioni Qendror i Livorno dhe stacioni Cecina.

Të udhëtosh midis Livorno dhe Cecina është një përvojë e shkëlqyer, pasi të dy qytetet kanë shfaqje dhe pamje të paharrueshme.

Udhëtim nga figurat
Shuma e poshtme4,93 €
Shuma më e lartë4,93 €
Kursimet ndërmjet trenave Maksimal dhe Minimal0%
Sasia e trenave në ditë25
Tren në mëngjes04:00
Tren mbrëmje21:09
Largësia54 km
Koha mesatare e udhëtimitNga 21m
Vendi i nisjesStacioni Qendror i Livorno
Vendi i ArritjesStacioni i Cecina
Përshkrimi i dokumentitElektronike
Në dispozicion çdo ditë✔️
GrupimiSekondi pare

Stacioni hekurudhor Livorno

Si hapi tjetër, duhet të porosisni një biletë treni për udhëtimin tuaj, kështu që këtu janë disa çmime të lira për të marrë me tren nga stacionet Livorno Central Station, Stacioni i Cecina:

1. Saveatrain.com
ruajtje
Kompania Save A Train është e vendosur në Hollandë
2. Virail.com
virail
Kompania Virail është e vendosur në Hollandë
3. B-europe.com
b-evropa
Biznesi B-Europe ndodhet në Belgjikë
4. Onlytrain.com
vetem trainim
Vetëm fillimi i trenave është i vendosur në Belgjikë

Livorno është një qytet aktiv për të shkuar kështu që ne dëshirojmë të ndajmë me ju disa informacione në lidhje me të, nga të cilat kemi mbledhur Google

Përshkrimi Livorno është një qytet port italian në bregun perëndimor të Toskanës. Ajo është e njohur për specialitetet e saj të peshkut, fortifikimet e Rilindjes dhe porti modern për anijet turistike. Tarraca qendrore Mascagni, një rrugë përgjatë detit me një dysheme dërrasë, është pika kryesore e takimit të qytetit. Paramet e fortesës së vjetër të shekullit të 16-të kanë pamje nga porti dhe hapen në rrethin e Venezia Nuova të Livorno.

Harta e qytetit të Livorno nga hartat e Google

Pamje e lartë e Stacionit të Trenit Livorno

Stacioni i Trenit Cecina

dhe përveç kësaj për Cecinën, përsëri kemi vendosur të marrim nga Wikipedia si faqja e saj më e rëndësishme dhe e besueshme e informacionit në lidhje me gjërat për t'i bërë Cecina për të cilat udhëtoni.

Përshkrim Cecina është një qytet italian në 27 867 banorët e provincës së Livorno në Toskanë.

Harta e qytetit Cecina nga Google Maps

Pamja e shpendëve nga Stacioni i Trenit Cecina

Harta e udhëtimit midis Livorno në Cecina

Distanca e udhëtimit me tren është 54 km

Monedha e përdorur në Livorno është Euro – €

Monedha e Italisë

Faturat e pranuara në Cecina janë Euro – €

Monedha e Italisë

Energjia elektrike që punon në Livorno është 230V

Fuqia që funksionon në Cecina është 230V

EdukoniTravel Grid për Platformat e Biletave të Trenave

Shikoni rrjetin tonë për faqet e internetit më të mirë të udhëtimit me tren teknologjik.

Ne i vlerësojmë perspektivat bazuar në shpejtësinë, shfaqje, thjeshtësia, rezultatet, rishikime dhe faktorë të tjerë pa paragjykime dhe gjithashtu të dhëna të mbledhura nga përdoruesit, si dhe informacione nga burime online dhe platforma sociale. Së bashku, këto rezultate janë shënuar në Rrjetin ose Grafikun tonë të pronarit, të cilat mund t’i përdorni për të krahasuar opsionet, modernizoni procesin e blerjes, dhe identifikoni shpejt opsionet më të mira.

Prania e Tregut

Kënaqësia

Faleminderit që lexuat në faqen tonë të rekomandimeve për udhëtimet dhe udhëtimet me tren midis Livorno për Cecina, dhe ne shpresojmë që informacioni ynë t'ju ndihmojë në planifikimin e udhëtimit tuaj me tren dhe marrjen e vendimeve të arsimuara, argëtohuni

ALVIN BARTON

Përshëndetje emri im është Alvin, Që kur isha fëmijë isha ëndërrimtar, unë udhëtoj nëpër botë me sytë e mi, Unë tregoj një histori të sinqertë dhe të vërtetë, Shpresoj se ju ka pëlqyer shkrimet e mia, mos ngurroni të më kontaktoni

Ju mund të regjistroheni këtu për të marrë sugjerime në lidhje me idetë e udhëtimit nëpër botë

Bashkohuni në gazetën tonë